Behandlinger

Fysiurgisk massage og hudpleje

Fair ydelser til billige priser
Nedsætter stress i hverdagen
Mere overskud til familien
Større effektivitet på arbejdspladsen
Rådgivning om forebyggelse
Læs mere om mine behandling og hvad jeg tilbyder

Massør til ethvert behov

Billig Fair Massage er et servicebevidst firma der leverer kvalitets ydelser til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere en god service til dig hver gang.

Alle massør er forskellige. Vores terapeutiske tilgang, vores erfaringer, og hvordan vi er som personer er forskellige. Du skal vælge en massør, som du har tillid til.

For det, at du har tillid til mig, er forudsætningen for et vellykket forløb. Det er vigtigt for mig, at du får nogle redskaber og værktøjer med fra et forløb med mig. Så du kan hjælpe dig selv og klare dig bedre fremover, fordi du så er klædt på og mere modstandsdygtig over for udfordringer. Visionen er at skabe en massageklinik med høj faglighed, respekt for klienterne og et godt arbejdsmiljø. Derfor mødes alle med respekt, varme, fortrolighed og professionalisme.

Mine værdier

En hjælpende hånd

 • Hjælpe klienter og virksomheder til bedre sundhed og trivsel

 •  For mig betyder balancen i hverdagen rigtig meget

 • Massage er afslappende og sætter altid gang i de sunde fysiologiske og psykiske processer i kroppen.

 • Jeg er uddannet lægeeksemineret eliteidrætsmassør og har arbejdet med hotstone og ansigtsmassage på Comwell.

 • Jeg har diplom i hoved og ansigtsmassage, og er tilknyttet nogle idrætsforeninger som massør. Jeg har taget zoneterapikursus.

 • Jeg har selv lavet rigtig meget sport og har derfor erfaring med disse skader. Vælg Fysiurgisk, det er sportsmassage, som udføres individuelt, afhængig af klientens behov.

Forever living

Webshop med fantastiske produkter

 • Økologiske produkter

 • Findes i over 196 lande

 • Verdens største avler af Aloe Vera

 • Kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet

 • Produkterne er certificerede 

 • Ansigtsbehandlinger

  Jeg har 5 ansigtsbehandlinger.


  Huden bliver rengjort for døde stamceller og tilført mineraler, vitaminer og antioxidanter, så huden bliver 10 år yngre at se på, og de raske stamceller bevares og forbedres.
  Rynker forsvinder og man bliver frisk, en rar følelse af velvære og kommer til at se fantastisk ud!

  Andre ansigtsbehandlinger er på samme måde bare med, økologiske produkter, eksempelvis fra den kendte aloeveraplante, som også har været brugt længe her i Danmark. Og i de produkter jeg bruger er hovedingrediensen ren aloevera udover det sælger jeg eksempelvis Bodybehandlinger. 
  Ansigtsbehandling


  Fremragende hudbehandling hvor ansigtet bliver peelet og dybderenset, og de døde hudceller bliver fjernet, hvorefter der bliver lagt og masseret en kvalitetsmaske af produkter som aloevera, honning, agurk, og rosmarin, huden bliver glat og smidig, behandlingen er god og fremragende beskyttelse i efterår og vintermånederne. Der gives en nakke/skuldremassage eller en fodmassage, mens masken sidder på. Der kan i klinikken tilkøbes lækker langtidsholdbar serum og dagcreme.

  599,00 kr.  Eksklusiv ansigtsbehandling

  Her peeles ansigtet med en peeling fri for parabener, tilsat jobabaolie olie, og vitamin c, hvorefter en kombinationsansigtsmaske bestående af æggehvider, allantoin, kamille og majsstivelse påsmøres. Huden lindres og absorberes. Til slut tilføres en dagcreme bestående af vitamin E og C og hyaluronsyre. Under maskebehandlingen indgår en lille fodmassage.

  599,00 kr.  Superluksus ansigtsbehandling


  I denne behandling indgår fantastiske hudplejeprodukter, udbredt i 196 lande, og som rengør og genopretter din hud til det bedste jeg har lært. Behandlingen holder din hud i balance i hverdagen, og er med til at give dig større selvværd i hverdagen. Den er god for de fleste hudtyper, men især grove og tørre hudtyper har særdeles! stor gavn af den. Behandlingen består af fjernelse af evt makeup og der udføres en peeling hvor et gennemcertificeret økologisk hudprodukt appliceres, (overholder parabenlovene) fyldt med dufte af bla citron og lemon. Derefter lægges en dybderensende maske af bla tang, alger og honning, i 15 minutter, i ventetiden mens masken sidder på, tilbydes en kop kaffe, samt en let skuldrenakkemassage. Masken afrenses og derefter appliceres serum ind i huden, der indgår ingredienser som aloe vera, jobabaolie, den dyre hvide tee og planteekstrakter.

  NB der er mulighed for tilkøb af fantastisk lækkert serumprodukt, samt dagcreme.

  599,00 kr.


  Super Kvalitets-ansigtsbehandling

  Dermotestet og fri for parfume.
  Behandlingen er fugtgivende og ungdommelig. Under behandlingen, mens masken trænger ind, kan vælges mellem en skulder nakke massage eller en fodmassage.
  Behandlingen består af en afrensning af ansigtet, dvs. at affaldsstoffer, og fedtet snavs fjernes og der lægges en absorberende og exfolierende maske, som bla. indeholder kaolin, allatonin ,majsstivelse og en antioxidant med c-vitamin
  Der afsluttes med en kvalitetsserum indeholdende bla peptider og arganin

  Efter behandlingen er der mulighed for tilkøb af ansigtscreme pris

  599,00 kr.


  Høj kvalitets ansigtsbehandling mod sart og tør hud

  Afrensning med rensemælk der efterlader huden skinnende blød og frisk, fri for snavs og fedt ,de døde hudceller fjernes og huden stråler

  Der appliceres et superkvalitets anti-age produkt, som bla indeholder Avokado og peaneut. Behandlingen forynger collagenstrukturen,og absoberes lynhurtigt, efterfølgende ses en supervitalitet, som fremtoner i huden

  599,00 kr.


  Fantastisk ansigtsbehandling til normal og fedtet hud

  Ansigtet afrenses med en kombination af tonic og renseskum ,der bruges et patenteret højkvalitetsrensemiddel

  Efterfølgende kan der vælges mellem to kvalitetsmasker

  En fugtighedsmaske som forebygger rødme og aldring, produktet er bla fyldt med A-vitamin eller en dybderensende lermaske som består af tre lerarter

  Der kan vælges mellem en nakke eller fodmassage, mens masken trænger ind i huden

  Der afsluttes med en superkvalitets ansigtscreme, som bevarer fugtigheden i huden i lang tid

  599,00 kr.


  Fremragende ansigtsbehandling mod eksem og akne

  Makeup og snavs fjernes

  Peeling fjerner døde hudceller således at raske får meget bedre vilkår

  Huden afrenses efter peeling

  En maske af persisk mudder lægges ,den består af ingredienser som jobaba, lægestokrose. æstetisk mynteolie som lindrer meget mod akne og eksem

  Der afsluttes med en højkvalitets ansigscreme

  Under behandlingen er der mulighed for enten en nakke eller fodmassage

  599,00 kr.

 • Aromaterapi/kokosolie

  Æteriske olier der giver huden et ekstra touch. Og der kan også vælges andre olier med forskellige dufte, hvis du er i tvivl om de Æsteriske oliers egenskaber så tryk på det blå facebook ikon nederst på siden, og anmeldelser og olieegenskaber vil vise sig på facebooksiden Fair Massage.  Aromaterapi med æsteriske olier

  Der kan vælges frit imellem forskellige blomsterdufte. De har hver deres egenskaber. Kig under Fair Massage på facebook der er beskrivelser af olier og dufte.

  449,00 kr.  Aromaterapi/Kokosolie/Chocolademassage/Bodybehandlinger

  Her kan der vælges mellem Bodybehandlinger tilsat forskellige eksklusive dufte af eksempelvis Strawberry/RaspBerry/Mango/Coconot/Advokado/Vanilia
  En superbehandling, dog loves ikke fysiurgisk massage;men en super afstressende og smuk oplevelse

  599,00 kr  Aromaterapi/Chocolade/Kokosolie/Bodybehandling

  Her tilbydes behandling af uddannet fysiurgisk massør, der er medlem af Brancheforeningen for fysiurgisk massage og er uddannet i kineseotapening !
  pga de forskellige uddannelser er prisen høj for massagen.
  Men det er kvaliteten også.
  Her kan tilbydes behandlinger af alle former for muskelsmerter, samtidig med frit valg af dufte.

  699,00 kr  Chocolademassage

  Chocolademassage er en behagelig form hvor huden bliver fugtig og blødgjort. Samtidig bliver man stimuleret til at slappe af og at Chocoladen samtidig afgiver store mængder endorfiner, forbindes det med en følelse af lykke.

  599,00 kr.  Lækker kokosoliemassage

  Økologisk kokosolie massage, som er sundt for huden.

  599,00 kr.  Aromaterapibehandling på 40 minutter

  Behandlingen er incl Fysiurgisk dybdegående massage incl triggerpunktbehandling og akupressur og med frit valg af olier bla granatæble
  289,00 kr.

 • Bodypack massage

  Bodypackmassage er hvor huden afrenses/peeles masseres og bodyscrubbes med økologiske produkter som består af avocado samt aloevera og vitaminer, samt mineraler.

  Som afslutning bliver man behandlet og masseret ind med lækker abrikoscreme fyldt antioxidanter, så huden bliver regenereret og fremstår sund og blød.

  Bodypack massage

  Kroppen masseres peeles og schrubbes med fremragende økologisk hudprodukter fri for parabener og fuld af antioxidanter, Glæd dig til en afsluttende creme.

  999,00 kr.

 • Cupping

  • Cupping kan integreres og bruges med massage og akupunktur
  • Kopperne suges fast på huden ved hjælp af undertryk, de placeres på muskler led og facier(muskelhinder)
  • Cupping er godt mod Kredsløbsudfordringer, hovedpiner,ødemer
  • afslapper sener og muskler, fremmer sportspræstationer, blodkar udvider sig og hurtig tilførsel af næringsstoffer
  • Cupping kan dræbe skadelige bakterier, og styrke immunforsvaret

  Cupping er en del af sygeplejeuddannelsen i Østeuropa og bliver også brugt nogle steder i Tyrkiet og Indien samt Mellemøsten(cupping giver røde mærker,som regel kun 4-7 dage)


  50 minutter inkl. Cupping/massage

  499,00 kr.

 • Gua-sha

  Gua-sha er skrabe og fremkalde rødlig hudfarve, (forsvinder i løbet af få dage)

  • Jeg følger kroppens meridianbaner og akupunkter. Det er en folkemedicin i Kina, og en lidt mildere behandlingsform(bliver også brugt i USA)
  • Bliver ofte brugt ved udbrud af utilpashed(influenza/snue)
  • Fjerner spændinger og affaldsstoffer
  • Godt ved nedsat immumforsvar
  • Afhjælper skulder og rygsmerter
  • Kan være med til at afhjælpe ledproblemer samt museskader og Tennisalbuer

  50 minutter – inkl. oliebehandling/skrab

  499,00 kr.

 • Fysiurgisk massage

  Fysiurgisk massage er en dybdegående og anerkendt massageform som bla omfatter opvarmningsmassage, tværmassage.
  Foruden massagen omhandler den diverse tryk på klienten afhængig af problemet og omfanget af skaden.

  I Cityfys, som har haft 150 af landets største virksomheder,siden 1998, og som jeg har arbejdet i næsten 1,5 år for, har det vist sig at 80 procent af al behandling er forebyggende massage og det forebygger diverse sygdomme med i gns 20 procent.
  Vores organisme er afhængig af mange områder som bla. omfatter nervesystemet, fordøjelsen, stress og vores sanser.
  Under fysiurgisk massage sker der øget blodgennemstrømning og affaldsstoffer fjernes.

  Alle mennesker kan have stor gavn af massageformen såvel psykisk som fysisk, og er den mest anerkendte form for massage, når det drejer sig om afhjælpning af smerter og hurtig tilbagevending til stabilitet fornyet muskelstyrke og mobilisering.
  Jeg har kursus i Zoneterapi, hvis det skulle vise sig at blive nødvendigt. Endvidere er jeg eksamineret i Alternative behandlingsforner og ved hvilke love og regler der er indenfor fødevareloven og lægemiddelloven, angående kosttilskud og naturlægemiddeler. Incl Interaktioner.

  Angående afhjælpning af muskelskader og ledsmerter.
  Herunder massage, isbehandlinger og varmebehandlinger.
  Skadesbehandlinger feks.
  • Spændingshovedpine
  • Nakkesmerter
  • skuldersmerter
  • albuesmerter
  • mavesmerter
  • håndled
  • fingre
  • knæ
  • ankel
  • skinnebensbetændelse
  • achillescenebetændelse
  • lyskeproblemer
  • hælspore
  • tennisalbuer
  • golfalbuer
  • Rygproblemer som disskusprolaps og isciasproblemer
  • Alle former for artose/arvæv/sammenhæftninger kan også nedbrydes

  HUSK I ALLE FORMER FOR BEHANDLING GÆLDER DET OM IKKE AT VENTE FOR LÆNGE. hvis der er begyndende Inflamation!

  Når klienter kommer i min klinik taler vi om problemet og hvis ikke der sker en effekt til det bedre er der naturligvis andre muligheder.

  Der må dog påregnes forskellige tidshorisonter til afhjælpning af skaden afhængig af skadens omfang. (Jeg kan tilbyde vibrationsmassage via Tens eller magnetfelter, men bruger det næsten ikke; kineseotapening tilbydes også, men jeg anbefaler det heller ikke normalt, Jeg har kun disse behandlingsmetoder i Nyborg)
  Afhængig af om det er overbelastningsskader eller bare forebyggende massage; er massage og rådgivning omkring træning! i kombination af diverse muskelgrupper min bedste overbevisning.

  Pris fra 199kr pr halve time, der gives rabat VED EVT KØB af klippekort. Kontant eller via mobilpay, eller evt indsat via overførsel på Konto, så er prisen 900kr for 5 gange af 30 minutter eller 2250 for 10 gange 40 minutter. Der betales 45 kr ekstra for glemt håndklæde og lagen, og der skal meldes afbud minimum 24 timer før, ellers faktureres behandlingen.  Fysiurgisk massage 30 minutter

  Her løsnes op for evt muskelsmerter, der arbejdes med muskelsmerter og diverse tryk, der følges op med gode råd og evt videre behandlingsforløb hvis nødvendigt.
  I mange tilfælde er 30 minutter ofte nok hvis der skal fokuseres eksempelvis, nakke/skulder/lænd. Det er en rigtig god ide at gå til massage ca 14 dage til tre uger imellem, hvis man vil imødegå og forhindre diverse problemer.

  199,00 kr.  Fysiurgisk massage, 45 min

  Dette er en lidt udvidet udgave af muskelsmerter og der kan nås lidt mere, nogle gange har man både lidt smerter i nakke og skuldre og evt hovedpine, måske smerter det ud i den ene arm, men problemerne kan også være ømhed i f.eks hofter og lægge, så er det en god ide at vælge denne behandling. Der følges altid op med genoptræningsplan.

  300,00 kr. i klinik  Fysiurgisk massage, 1 time

  I denne behandling kan hele kroppen få en dejlig gang massage, hvor evt problemer tages samtidig, Du får både lange massagestrøg, tværmassage, efflurage, evt triggerpunktbehandling, og der kan kan indgå hovedbundsmassage, hvis det oplyses ved ankomst, og jeg ved der skal afsættes tid til det i behandlingen, det er en god ide, hvis man slås med eksempelvis hovedpineproblemer, Du skal altid huske at drikke efter en massage, da affaldsstofferne skal ud af kroppen.

  400,00 kr. i klinik  Fysiurgisk massage via briks i dit eget hjem eller hos virksomheder (stor rabat ved flere personer) /SMS vedr booking!
  Prisen er incl kørsel og opstilling. dvs alt i alt 45-50 minutters massage. Du får som klient en mulighed for massage incl at der i behandlingen foregår opløsende og afhjælpende problemstillinger, skulder, nakke, arm, ryg, lænd, ben og vejledning i at forbedre din livskvalitet. Hvis der skal indgå andre former for behandling, skal det aftales på forhånd ved ankomst, inden behandlingen. Der kan gives rabat pr time hvis flere klienter går sammen på samme adresse !

  Det kunne være f. eks mødregrupper, væresteder for psykisk svage/unge. Det kræver et rum på tre gange 4 m, hvor jeg stiller en briks op, og klienterne bliver behandlet efter tur, max seks timers massage samme adresse god dag. Der bookes altid pr SMS ! Virksomheder kan lave individuelle forretningsaftaler, og kan tage fradraget, man kan også; hvad mange gør lade medarbejdere egenbetaling med halvdelen af det samlede beløb, fradragsberettiget.

  625,00 kr.

 • Kropsakupunktur

  Her behandler jeg ud fra en samtale med klienten og beder klienten svare på sin egen sundhedstilstand, nogle gange vil jeg tilsende et skema med spørgsmål inden behandlingen.

  Jeg arbejder med Meridianbaner og teoretiske indgangsvinkler, normalt vil jeg ikke sætte mere end max 16 nåle, jeg har forskellige længder og tykkelser, det gør normalt ikke særlig ondt ,der kan dog opleves, sitren og lignende i musklerne.


  50 minutter

  499,00 kr.

 • Hotstone massage

  Den første af Welnessmassage/hotstonemassage er en fryd for kroppen. Det er afstressende og behageligt.
  Hos mig udføres denne form med hotstonemassage især af nakken og lænden .Resten af kroppen udføres efter gæstens behov. Hotstone massagen På 80 minutter (den trejde ) er selvfølgelig den bedste og dyreste, men de to andre, som er på henholdvis 60 minutter og til pris og den første på 45 minutter er også rigtig effektiv og virker særdeles afspændende mod muskelsmerter.

  Det foregår i rolige omgivelser med musik og levende lys

  Den første hotstonemassage Udføres hvor olien masseres ind i kroppen, og hvor jeg lader varme indiske lavasten glide hen over ryggen, og omkring skuldre og nakke. Det er afstressende og meget behageligt for ømme muskler.

  Den anden hotstonemassage udføres også med afspændingsmassage og er på 60 minutter her bliver olien fordelt på 10-15 minutter, hvorefter behandlingen med de varme sten udgør ca 50 minutter.

  Stenene bliver fordelt overalt på kroppen ,klienten vil opleve at få stenene placeret mellem fingre og tæer, og blive pakket ind på mave og ryg, masseret på baller og ben ,nakke og skuldre. Det er en ret krævende opgave af massøren som koncentrerer sig 100 procent om totalt velvære for klienten, og man vil som klient skulle kunne frigøre sig af tøjet, da behandlingen ellers ikke bliver optimal, (man må beholde nederste del på, hvis overkropsdel ? knappes bh op , ,selvfølgelig afdækkes klienten med lækre håndklæder. Nogle af disse behandlinger her kan aftales med forskellige former for olier.

  Den tredje hotstonemassage er fantastisk og inkluderer en meget luksusøs ansigts og hovedbundsmassage, med afrensning og peeling, og optimering af stamcellerne i ansigtet. Det er et meget anerkendt meget dyrt hudplejeprodukt som er udviklet gennem mange år, der bruges til selve ansigtsbehandlingen.
  Husk altid at med bringe håndklæder 2 stk.  Hotstone massage 1

  45 minutter, en hotstonemassage hvor olien masseres ind i kroppen, og jeg lader varme indiske lavasten glide hen over ryggen, og omkring skuldre og nakke. Det er afstressende og meget behageligt for ømme muskler, føl velværet gennemstrømme dig ,mens meditationsmusikken spiller i baggrunden der skal altid medbringes 2stk håndklæder.

  425,00 kr.  Hotstone massage 2

  Behandlingen er på 60 minutter , du får en opløsning af dine muskler og samtidig en meget behagelig dybdegående hotstonemassage , hvor de varme lavasten trænger dybt ind i kroppen og du vil føle energi og velvære i hele kroppen .Giv dig selv eller din kæreste en super oplevelse! Totalt afstressende.

  850,00 kr.  Hotstone massage 3

  80 minutter og inkluderer en meget luksusøs ansigts og hovedbundsmassage, med afrensning og peeling og optimering af stamcellerne i ansigtet. Det er et meget anerkendt meget dyrt hudplejeprodukt som er udviklet gennem mange år, der bruges til selve ansigtsbehandlingen Endvidere får man sorte slebne indiske lavasten fordelt over hele kroppen, og du vil føle en afslappende og gennemstrømmende varme, som samtidig med at musikken spiller i baggrunden, sende dig til drømmeland, det er totalt afstressende og med i dette eksklusive behandlingsforløb, får du også løsnet diverse muskelspændinger, den bedste behandling jeg har Giv luksusbehandlingen, som gave eller forkæl dig selv i livets sværere stunder.

  1.250,00 kr.

 • Parmassage

  Her får to personer massage og evt hotstone samtidig af en behandler som skifter mellem de to personer. det giver en super fælles oplevelse og er en fordel ved hotstone massage hvor stenene kommer til at ligge længere på ryggen.  Parmassage/venner/venindemassage

  Her gives der mulighed for en fælles oplevelse sammen i 50 minutter i alt. Der er to brikse og to massører. Der er mulighed for hotstone, hvor stenene ligger længere end normalt i forhold til enkeltklientsbehandling, men så er tiden 70 minutter og prisen er 200 kr højere pr person, behandlingen med to massører er kun i Nyborg om lørdagen! Og der skal bookes 14 dage før! Og efter aftale pr SMS. Da ekstra massør skal have mulighed for at tilrettelægge ! Sin Tid! Jeg kan også tage parmassage alene, hvis hotstone indgår, da man så får dobbelt tid med de varme sten, men også dette skal aftales pr mail eller SMS, i denne udgave med en massør kan der gives lidt rabat! (Efter aftale).

  1.399,00 kr.

 • Øreakupunktur

  Godt mod:

  • Muskler/ledsmerter
  • Ubalancer i kroppen
  • Følelsesmæssige udfordringer
  • Stress/udbrændthed
  • Depressioner
  • Afvænning i form af rygestop eller sukkerafvænning

  60 minutter

  450,00 kr.