Muskelskader

Få råd omkring muskelskader

Fair ydelser til billige priser
Nedsætter stress i hverdagen
Mere overskud til familien
Større effektivitet på arbejdspladsen
Rådgivning om forebyggelse
Læs mere om mine behandling og hvad jeg tilbyder

Massør til ethvert behov

Billig Fair Massage er et servicebevidst firma der leverer kvalitets ydelser til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere en god service til dig hver gang.

Alle massør er forskellige. Vores terapeutiske tilgang, vores erfaringer, og hvordan vi er som personer er forskellige. Du skal vælge en massør, som du har tillid til.

For det, at du har tillid til mig, er forudsætningen for et vellykket forløb. Det er vigtigt for mig, at du får nogle redskaber og værktøjer med fra et forløb med mig. Så du kan hjælpe dig selv og klare dig bedre fremover, fordi du så er klædt på og mere modstandsdygtig over for udfordringer. Visionen er at skabe en massageklinik med høj faglighed, respekt for klienterne og et godt arbejdsmiljø. Derfor mødes alle med respekt, varme, fortrolighed og professionalisme.

Læs mere om muskelbehandling og hvad jeg tilbyder

Om Muskelbehandling

Råd omkring muskelskader er mange og forskellige, jeg arbejder holistisk og med omtanke, ud fra flere situationer. Dvs at jeg gerne vil vide hvordan skaden er opstået, hvilken form for ømhed det er, og om det har været et længerevarende problem. Jeg kan finde på at lave enkelte muskeltest! Jeg arbejder med flere muligheder i form af en kombination af massage, og jeg arbejder med triggerpunkter, hvis jeg finder det nødvendigt, og i enkelte tilfælde optapening. Jeg har stor erfaring med rigtig mange former for skader, men hvis jeg er i tvivl, hvilket jeg normalt ikke er! sendes klienten videre til egen læge, som kan give henvisning til en evt scanning/røntgen undersøgelse.

Målsætning er meget hurtig restitution og tilbage til arbejde og sportsudfoldelser eller anden form for beskæftigelse, jeg giver 10 procent rabat til førtidspensionister og personer der modtager Su. Wellnessbehandlinger er også en del af mit koncept foruden aromaterapi, ansigtsbehandlinger, evt i kombination med hotstone, der gør kroppen fuldstændig afslappet.