Personale

Læs mere om mine behandling og hvad jeg tilbyder

Massør til ethvert behov

Billig Fair Massage er et servicebevidst firma der leverer kvalitets ydelser til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere en god service til dig hver gang.

Alle massør er forskellige. Vores terapeutiske tilgang, vores erfaringer, og hvordan vi er som personer er forskellige. Du skal vælge en massør, som du har tillid til.

For det, at du har tillid til mig, er forudsætningen for et vellykket forløb. Det er vigtigt for mig, at du får nogle redskaber og værktøjer med fra et forløb med mig. Så du kan hjælpe dig selv og klare dig bedre fremover, fordi du så er klædt på og mere modstandsdygtig over for udfordringer. Visionen er at skabe en massageklinik med høj faglighed, respekt for klienterne og et godt arbejdsmiljø. Derfor mødes alle med respekt, varme, fortrolighed og professionalisme.

Læs mere om mit arbejde

Om Jens Nielsen

Jeg begyndte at tage uddannelsen som massør i 2014,og har foruden egen klinik ,arbejdet for andre behandlingsfirmaer, bla Cityfys. Jeg har selv lavet rigtig meget sport og har derfor erfaring med disse skader. Vælg Fysiurgisk, det er sportsmassage, som udføres individuelt, afhængig af klientens behov.

Har nu færdiggjort Krops-Akupunkturuddannelsen med tilvalg af øreakupunktur Cupping og Gua Sha på Professionshøjskolen i Næstved ved Jeppe Tengberg. Jeg kører nu som behandler for Vicuras- derfor de sene aftentider til hverdag 17-20.

(førhen har jeg udført arbejde hos Cityfys og RaskRask Massage, samt drevet Klinik i Odense

Der er mange der tror Fysiterapi er den mest udbredte form for behandling, men mange steder bliver der givet meget mere massage end Fysiterapi, faktisk nogle steder op til 80%, da det også virker forebyggende, også ved stressrelaterede tilstande, dvs beroligende og afslappende. Nogle falder såmænd næsten helt i søvn, og intet er sundere end at give hjernen et hvil, i en travl tilværelse.

Derudover arbejder jeg med triggerpunkter ved muskelsmerter.
Jeg er uddannet i behandlingskrævende inflamationer og eksamineret i vurdering og behandling af alle ledskader, seneskader, muskelskader, og diverse test.

Undersøgelser i Danmark har vist at mennesker, der går regelmæssigt til massage har 15-20 procent mindre fravær på arbejdsplads.

Book her eller på mail/sms! oplys værdikode og tlf! hvis deals, hotstone og ansigtsbehandlinger kun Nyborg!

Derudover nedbringer massage mange stressrelaterede sygdomme og øger dermed den samlede effektivitet på arbejdspladsen.

Min vision er at hjælpe klienter og virksomheder til bedre sundhed og trivsel. For mig betyder balancen i hverdagen rigtig meget. Massage er afslappende og sætter altid gang i de sunde fysiologiske og psykiske processer i kroppen.

Læs mere om mine uddannelser

Om Fair Billig Massage

Jeg er uddannet lægeeksemineret eliteidrætsmassør og har arbejdet med hotstone og ansigtsmassage på Comwell. Jeg har diplom i hoved og ansigtsmassage, og er tilknyttet nogle idrætsforeninger som massør. Jeg har taget zoneterapikursus.

Jeg har haft Klinik På Klostervej i Odense C (lukket nu) Men nu er der åbent i Nyborg. Jeg har kørt som behandler i flere år for RaskRask i Århus og Cityfys i København og jeg kører nu for Vicuras som behandler. Jeg udfører også mobilmassager i jeres eget hjem efter aftale på tlf/mail og laver gerne virksomhedsaftaler.

Jeg har taget eksamen i introduktion til alternative behandlingsformer, dvs jeg kender det danske sundhedssystems love og regler i forhold til lægemiddel og kosttilskud inclusive evt interaktioner og kan rådgive ud fra det.

Jeg har bestået Sygdomslære og Farmakologi, ved siden af, jeg har netop bestået opgaverne i fagene åndedrætssystemet, hormonsystemet, lympfesystemet, urinvejssystemet, skeletsystemet, nervesystemet, det kardiovaskulære system, det integumentærsystem, fordøjelsessystemet, forplantningssystemet, og en større skriftlig opgave i sygdomlære/diabetis!

 • Jeg er uddannet i genoptræningsplaner! Jeg rådgiver og behandler jeg ud fra den enkeltes situation!
 • Jeg er nu uddannet i Sygdomslære, FarmAkologi, på Innoweel i Åalborg med Eksamensbevis
 • Akupunktør med 250 timers Eksamensbevis taget hos Jeppe Tengberg Næstved.

  Behandlingsformerne Gua-sha og Cupping kan også bookes.

  (Jeg bruger måleudstyr i klinikken indenfor Akupunktur)

  Læs mere om Fair Billig Massage og hvad jeg tilbyder

  Om Fair Billig Massage

  Mit mobil nr. er 50 36 85 01 / 42 90 95 28. Send gerne sms/eller mail.
  Jeg svarer så snart muligheden er der.

  Min vision er at hjælpe klienter og virksomheder til bedre sundhed og trivsel. For mig betyder balancen i hverdagen rigtig meget.

  Massage er afslappende og sætter altid gang i de sunde fysiologiske og psykiske processer i kroppen.