Triggerpunkter

Få råd omkring muskelskader

Fair ydelser til billige priser
Nedsætter stress i hverdagen
Mere overskud til familien
Større effektivitet på arbejdspladsen
Rådgivning om forebyggelse
Læs mere om mine behandling og hvad jeg tilbyder

Massør til ethvert behov

Billig Fair Massage er et servicebevidst firma der leverer kvalitets ydelser til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere en god service til dig hver gang.

Alle massør er forskellige. Vores terapeutiske tilgang, vores erfaringer, og hvordan vi er som personer er forskellige. Du skal vælge en massør, som du har tillid til.

For det, at du har tillid til mig, er forudsætningen for et vellykket forløb. Det er vigtigt for mig, at du får nogle redskaber og værktøjer med fra et forløb med mig. Så du kan hjælpe dig selv og klare dig bedre fremover, fordi du så er klædt på og mere modstandsdygtig over for udfordringer. Visionen er at skabe en massageklinik med høj faglighed, respekt for klienterne og et godt arbejdsmiljø. Derfor mødes alle med respekt, varme, fortrolighed og professionalisme.

Læs mere om triggerpunkter og hvad jeg tilbyder

Om Triggerpunkter

Dette er terapi, som ikke mange forstår, og stiller rigtig mange spørgsmål ved. Derfor uddyber jeg det fuldstændig her, Mange fejldianogser i lægesektoren skyldes smerter, der kan være svære at diagnostisere.

Men dette er ikke nødvendigt, hvis man er erfaren terapeut, da mange reflekssmerter fra triggerpunkter har lighed med almindelige sygdomme. Disse SYGDOMME, diagnotiseres ikke med vilje af læger, men tvivl kan gøre nogle gange, at der bliver stillet en forkert diagnose, smerterne er faktisk ofte smerter i myofasiale triggerpunkter.

Det er endvidere for mig meget vigtigt at pointere at triggerpunkter, er lign. akupressur og Akupunktur, dog ikke helt og uden nåle. Endvidere er det for at få øget blodgennemstrømning og tage spændingen af musklerne, dels for at forhindre inflamation og for at fjerne affaldsstoffer selvfølgelig med hensyntagen til klienten, smertetærskler er efter min erfaring gennem fem år som massør, særdeles individuelt.

(Endvidere er det vigtigt for mig at fremhæve at triggerpunkter og tenderpoints ikke er det samme! Fascier er en slags husholdningsfilm/membraner der omgiver adskiller muskler!)

Man kan have meget stor gavn af triggerpunktterapi. Endvidere er det meget ofte forkert, at lave udstrækning, hvis det er et triggerpunktproblem man har. Det er så til gengæld rigtig fornuftigt at strække ud, hvis man er løbet ind i et trælår! Det er også fornuftigt at strække ud, hvis man dyrker meget sport og ikke har nogle større problemer.